Zdravím Vás. Volám sa Eva Forrai a som výkonnou riaditeľkou profesijnej organizácie Zväz spracovateľov mäsa. Mojím cieľom je ponúknuť Vám prostredníctvom tohto blogu aktuálne informácie a fakty z prostredia spracovateľov mäsa a korenín. Som absolventkou súčasnej Fakulty biotechnológie a potravinárstva Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre, kde som vyštudovala odbor Technológia spracovania poľnohospodárskych produktov. Počas štúdia vrátane povinnej odbornej praxe ma najviac zaujala práve problematika spracovania mäsa, čo sa nakoniec premietlo aj do môjho profesijného života, kde som nadobudla 12 rokov praktických skúseností, za ktoré som veľmi vďačná. Profesijná organizácia Zväz spracovateľov mäsa, ktorú zastupujem, združuje právnické i fyzické osoby podnikajúce v oblasti spracovania mäsa či v pridružených odvetviach. Zväz aktívne funguje od leta 2018 a za podpory svojich členov a pomoci svojich partnerov sa angažuje v projektoch zameraných na zlepšenie konkurencieschopnosti slovenských spracovateľov mäsa i korenín, edukácii spotrebiteľov, zviditeľnení mäsiarskej profesie či v projektoch zameraných na vzdelávanie či zamestnanosť.
Bloger pridaný. Zoznam obľúbených blogerov
Pridaj k obľúbeným